top of page
A mai vállalatirányítási rendszerekben már alapkövetelmény, hogy rugalmasan, a cég profiljához igazítva, automatizmusok által szolgálja ki a vállalati igényeket és a lehetőségekhez mérten a legtöbb humánerőforrás igényt szabadítsa fel. A Travelium szoftver hatékonyan támogatja a belső- és külső kommunikációt, a munkaügyet-, a pénzügyet, kontrolling feladatokat lát el, korlátlan weboldalt lehet általa menedzselni és még számos olyan funkcióval büszkélkedhet, amely funkcionalitása révén kitűnő segítő társ az értékesítésben.

TELJES KÖRŰ
informatikai megoldások

Csapatunk széleskörű informatikai tapasztalatokkal rendelkezik mind az ügyviteli fejlesztések, weboldal készítés, SEO megoldások és online marketing területén.

Man Using Smart Tablet

ONLINE- ÉS SOCIAL MÉDIA

kampányok

A mai hatékony- és eredményes online jelenlét feltétele az eredményes online marketing. Professzionális szakembereink ebben is segítenek!

Digital social media

TURISZTIKAI- ÉS VÁLLALATI

jogi tanácsadás

Egy cég életében a jó jogász aranyat ér. Vállalatunk a legjobb jogászokat kínálja informatikai-, turisztikai- és cég képviseleti témákban.

Papers

TURISZTIKAI

könyvelés- és pénzügy

2020-tól turisztikai könyvelői háttérrel és pénzügyes munkaerővel is bővültünk, így már irodák könyvelését és számlakontírozását is fel tudjuk vállalni. Könyvelésünk naprakész, amelyet a Travelium szoftver maximálisan támogat.

Professional Meeting

STRATÉGIAI- ÉS ÜZLETVITELI

tanácsadás

Stratégiai- és üzletfejlesztési tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek megtalálni a vállalkozásod lehetőségeit és kihozzák belőle a maximumot!

Data on a Touch Pad

ARCULAT- ÉS DESIGN

kialakítás, megújítás

Egy brand piaci bevezetése-, esetlegesen felépítése- vagy piaci szerepnövelése gyakran magával von arculati megújulást is. Legyen szó kiadványról-, névjegykártyáról, logó- vagy arculati tervről, kollégáink kihozzák belőle a maximumot!

Dog Spa
bottom of page