A mai vállalatirányítási rendszerekben már alapkövetelmény, hogy rugalmasan, a cég profiljához igazítva, automatizmusok által szolgálja ki a vállalati igényeket és a lehetőségekhez mérten a legtöbb humánerőforrás igényt szabadítsa fel. A Travelium szoftver hatékonyan támogatja a belső- és külső kommunikációt, a munkaügyet-, a pénzügyet, kontrolling feladatokat lát el, korlátlan weboldalt lehet általa menedzselni és még számos olyan funkcióval büszkélkedhet, amely funkcionalitása révén kitűnő segítő társ az értékesítésben.

Csapatunk széleskörű informatikai tapasztalatokkal rendelkezik mind az ügyviteli fejlesztések, weboldal készítés, SEO megoldások és online marketing területén.

TELJES KÖRŰ
informatikai megoldások

A mai hatékony- és eredményes online jelenlét feltétele az eredményes online marketing. Professzionális szakembereink ebben is segítenek!

ONLINE- ÉS SOCIAL MÉDIA

kampányok

Egy cég életében a jó jogász aranyat ér. Vállalatunk a legjobb jogászokat kínálja informatikai-, turisztikai- és cég képviseleti témákban.

TURISZTIKAI- ÉS VÁLLALATI

jogi tanácsadás

2020-tól turisztikai könyvelői háttérrel és pénzügyes munkaerővel is bővültünk, így már irodák könyvelését és számlakontírozását is fel tudjuk vállalni. Könyvelésünk naprakész, amelyet a Travelium szoftver maximálisan támogat.

TURISZTIKAI

könyvelés- és pénzügy

Stratégiai- és üzletfejlesztési tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek megtalálni a vállalkozásod lehetőségeit és kihozzák belőle a maximumot!

STRATÉGIAI- ÉS ÜZLETVITELI

tanácsadás

Egy brand piaci bevezetése-, esetlegesen felépítése- vagy piaci szerepnövelése gyakran magával von arculati megújulást is. Legyen szó kiadványról-, névjegykártyáról, logó- vagy arculati tervről, kollégáink kihozzák belőle a maximumot!

ARCULAT- ÉS DESIGN

kialakítás, megújítás

Adatvédelmi nyilatkozat

© 2019 by MediaOrigo
Proudly created with www.mediaorigo.com

604, Tower A, New Trade Plaza, 6 On Ping Street, Shatin, N.T., Hong Kong 999077

logo.png

Felhasználási feltételek