top of page
A havi díjakhoz kapcsolódik hűségidő?

A hűségidő kötöttség, mi pedig nem szeretnénk senkit kötöttségek közé szorítani. A Travelium rendszer nem akarja megkötni a kezed, a döntés a Tiéd, bármikor módosíthatod, vagy akár meg is szüntetheted előfizetésed.

Milyen rugalmasan változtatható a felhasználók száma?

Teljesen! Bármikor lehetőséged van bővíteni a felhasználók számát, ha pedig csökkenteni szeretnéd, azt is bármikor megteheted, de azt csak minden hónapban a szerződés fordulónapján tudjuk figyelembe venni.

Nevesített vagy egyidejű felhasználói licencekre lesz szükség?

A Travelium szolgáltatás nevesített felhasználói licencekkel vehető igénybe. Ez azt jelenti, hogy mindenkinek szüksége lesz egy felhasználóra, aki a rendszer adatait valamilyen módon el szeretné érni, vagyis adminisztratív (admin) felhasználóvá szeretne válni.

Külső partnerek (pl. könyvelő) hogyan férhetnek hozzá a Travelium ügyvitelhez?

Minden előfizetési csomag tartalmaz 2 db extra hozzáférést tartalmaz a rendszerhez. Ezek az esetleges külső könyvelőnek, illetve a felhasználói támogatást nyújtó kollégáknak van fenntartva, így ők további költségek nélkül érhetik el a rendszert. Ez a hozzáférés Travelium előfizetést nem tartalmaz.

Tartalmaz-e a megoldás házipénztár funkciót?

Igen, a Travelium rendszer tartalmaz házipénztár megoldást.

Hatóságok számára hozzáférhetők a Traveliumban tárolt adatok?

Nem, az adatok esetleges kiadása csak az ügyfél előzetes tájékoztatása után, az ügyfél közreműködésével történhet meg. Szerződésünkben garanciát vállalunk erre.

Mi történik, ha nincs internet kapcsolat vagy az munka közben megszakad?

Mivel a rendszer felhő alapú szolgáltatás, amennyiben nincs internet kapcsolat a rendszer nem használható. Üzletileg kritikus felhasználás esetén javasoljuk, tartalék internet kapcsolat kialakítását. Ha megszakad a kapcsolat munka közben az adatok nem vesznek el, azok automatikusan mentésre kerülnek a felhőben futó adatbázis szerverre.

Alkalmas a rendszer több vállalat kezelésére?

Igen, a rendszerben korlátlan számú vállalat kezelhető, habár a fix áras csomag 1 vállalat bevezetését tartalmazza, ami bővíthető.

Használhatom a saját számlatükrömet a rendszerben?

A Travelium ügyvitel előre paraméterezett számlatükörrel és tételbeállítással érkezik, de ezt lehetőséged lesz módosítani. Az oktatás során megtanítunk, hogyan tudod módosítani saját igényeid szerint.

Saját dokumentum sablonok is használhatók a rendszerben?

A rendszer rendelkezik saját alapértelmezett dokumentumkészlettel, amely személyre szabható, ugyanakkor jogosultság esetén lehetőséged van saját dokumentumsablonok kialakítására és kezelésére.

Új mező hozzáadása vagy egy folyamat megváltoztatása módosíthatja a csomag árát?

Igen, de a plusz funkciók elérésének licence díjait egyértelműen jelezzük. Az  egyedi igény kialakítása előzetes felülvizsgálat után lehetséges. A bevezetési csomag testre szabási időkeretet nem tartalmaz, így ez egyedi megállapodás keretében történhet.

bottom of page