top of page
PRÓBÁLJAD KI KÖTELEZETTSÉGEK NÉLKÜL ÉS AMENNYIBEN TETSZIK, CSAK VÁGJ BELE!

Bevezetés fázisai

Ügyviteli folyamatfelmérés

Első lépés

Egy integrált, a vállalat teljes belső folyamatait lefedő rendszer bevezetésének legfontosabb eleme az üzleti folyamatok áttekintése, valamint a követelmények meghatározása. A  Mediaorigo az alaprendszereket beállítja, valamint egyeztet a felhasználókkal az alap  paraméterek beállításáról.

Bevezetés folyamata

A Travelium rendszer bevezetésének fázisai

  • A Mediaorigo keretszerződés és feltételek elfogadása - amely tartalmazza a használati feltételeket, az adatkezelési követelményeket, valamint a titoktartási megfelelőséget.

  • Amennyiben igénylitek, egyeztetünk időpontot a turisztikai ügyviteli rendszer bevezetéséhez. Egyedi igények esetén a konzultációt követően  ajánlatot adunk.

  • Amennyiben szeretnétek, a Mediaorigo rendszergazdái segítségével felméri az online infrastruktúrátokat, hiszen egy felhőalapú szolgáltatásnál az internetbiztonság kiemelt fontosságú. A legoptimálisabb működés biztosítására javaslatot teszünk.

  • Szerződés elfogadását- és fizetést követően Mediaorigo által beállításra kerül a Megrendelő felé biztosított Travelium alaprendszer, mely az alapparaméterek beállítása után lehetőséget biztosít az alapadatok - számviteli törzsek, ügyféltörzs, partnertörzs, árualap kezelők - feltöltésére.

  • A rendszer teszt verzióban működik ekkor és megkezdődik az oktatás.

  • A sikeres tesztidőszakot követően az ütemezés szerint megtörténik a rendszer éles indítása.

  • A telepítés és a tesztüzem első lépésben online történik.

Oktatás, tanácsadás

Éles használat előtt

Igény szerint online-, telefonos - vagy személyes oktatást tartunk. A felhasználók oktatása feladatkörönként valósítható meg. Az oktatás történhet személyenként, vagy csoportoknak egyaránt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, igényelj teszt hozzáférést!

Köszönjük megkeresésed!

Travelium használat
bottom of page