top of page

RÓLUNK

Fiatalos, mégis kellően érett csapatunk megoldást kínál a kihívásokra. Rég óta tapossuk a turisztikai- és az online világ ösvényeit, ezért kellőképp kiigazodunk rajta. Fordulj hozzánk bizalommal és meglátod, együtt többre leszünk képesek. Szakembereink tettvágytól égve várják, hogy bizonyíthassanak! :)

Magyarországi képviselet

kubinyinorbert3.jpg
Kubínyi Norbert

Menedzsment

Turisztikai- és informatikai végzettségem van. 2003 óta vállalkozom. Munkám mellett egyetemen oktatok Sport- és Létesítmény informatikát. Szeretem a kihívásokat.

kissjudit.jpg
Kiss Judit

Marketing, support koordináció

Mindig is kerestem az új lehetőségeket, kihívásokat. Hiszem, hogy  lépést kell tartani az online térnyeréssel, legyen szó ügyvitelről-, weboldalról-vagy online marketingről..

fazekaspeti2.jpg
Fazekas Péter

Informatika, fejlesztések

Az informatikai fejlesztések nélkül a jelenlegi üzleti élet szinte elképzelhetetlen. Örülök, hogy szaktudásommal segíthetek a leghatékonyabb megoldások kivitelezésében.

rozsamonika2.jpg
Rózsa Mónika

Stratégia, menedzsment

Több évtizednyi turisztikai- és vezetői tapasztalatommal segítek cégeknek meglátni, majd megtalálni a helyes utat. Hiszem, hogy mindig lehet valamit jobban is csinálni.

tallian_n.jpg
Tallián Nikolett

Gazdaság, pénzügy

Gazdasági vezetőként- és könyvelőként kellő szakmai tapasztalattal rendelkezem ahhoz, hogy ügyfeleinknek a legoptimálisabb gazdasági lehetőségeket kínáljuk.

soosg2.jpg
Soós Gergely

Stratégiai és online marketing

Folyamatosan figyeljük a piaci környezetet, és tesztelünk, aminek az eredményeit beépítjük a napi munkánkba. A legjobb stratégia kialakításához mindig jelen kell legyünk.

jambrik_kisebb_2.png
Dr. Jambrik Gergely

Online- és gazdasági jog

Jogi tanácsadási gyakorlatunk érinti a klasszikus polgári jogi jogterület valamennyi válfaját (pl. a szerződések joga, kártérítési jog), és kifejezetten specializálódtunk a szerzői jogra, a szoftver- és az IT jogra.

drnemet.jpg
Dr. Német Zoltán

Gazdasági- és nemzetközi jog

A világ számos országában rendelkezünk partnerirodákkal, akikkel együtt ügyfeleinket a legkülönbözőbb jogterületeken felmerülő kérdések kapcsán, nemzetközi szinten sikerrel képviseljük.

vatia.jpg
Vati András

Fejlesztés, rendszergazda

A fejlesztési kihívások kéz a kézben járnak a mindig megújuló informatikai környezeti kihívásokkal. Szívesen veszek részt a tervezési fázistól a kivitelezésig  minden informatikai területen.

netti.jpg
Márton Antónia

Frontend fejlesztések

A változatosság a kreatív szakma szépsége. Örömmel tölt el a változatos- és sokféle megkeresés, amellyel szebbé- és látványosabbá tehetjük ügyfeleink mindennapjait. Minden napra jut kihívás.

kricsaka.JPG
Kricsák Ádám

Informatikai fejlesztés

Specialitásom az ügyviteli- és hardverközeli fejlesztés. A Mediaorigoval számos területen dolgozunk azért, hogy mindig a legújabb és legjobb hardver-eszközökkel támogassuk fejlesztéseinket.

CONTACT US

Sunset Sailboats
Felkészültél a sebességváltásra? Hívj minket!

Köszönjük leveled!

logo.png

Tel: +3670 380 0099

Tel: +3670 469 9892

604, Tower A, New Trade Plaza, 6 On Ping Street, Shatin, N.T., Hong Kong 999077

bottom of page