top of page

A legjobb turisztikai szoftver 2020

GARANCIA

100%

A Travelium több, mint turisztikai szoftver, amely nagyszerűen alkalmazkodik a kor technológiai követelményeihez és az alapvető turisztikai modulokon túl a vállalkozás hatékony működését biztosítja.

Menedzsment

Alapvető üzleti cél a minél hatékonyabb értékesítés és a legmagasabb árbevételi lehetőség megteremtése.

CMS

Naprakészen tarthatod weboldalad adatait anélkül, hogy ehhez fejlesztői segítséget vennél igénybe.

Marketing

Elemezheted termékeidet, rögzíthetsz állapotokat és visszavezetheted kampányaidat az egyes termékértékesítésekhez

Turisztika

Beutaztatás, kiutaztatás, program- szállás, repülőjegy kapacitás kezelés, utazásközvetítés naprakészen!

Travelium ismertető letöltése

Sales

A Travelium Sales modulja segít az értékesítés maximális hatékonyságának elérésében!

Kommunikáció

A Travelium automatizmusai révén kapcsolatot tart az ügyfelekkel és partnerekkel.

Pénzügy

A Travelium rendszer pénzügyi modulja teljes pénzügyi naprakészséget biztosít.

Munkaügy

A Travelium rendelkezik munkaidő-. és szabadságnyílvántartóval.

Medzsment

Menedzsment

Üzleti célok
Alapvető üzleti cél a központi adatbázisra épülő-, minél hatékonyabb értékesítés és a legmagasabb árbevételi lehetőség megteremtése. A szoftver kulcsszava a hatékonyság.
A hatékony értékesítés támogatás mellett kiemelt szerepet kap az értékesítési adatokból kinyerhető vezető információk vizuális megjelenítése, valamint a folyamatok maximálisan cégre szabott automatizálása.


Naprakészség
A turisztikai- és kereskedelmi piacon ami állandó, az a változás. A Travelium szoftver egyik erőssége a folyamatos piaci igények kiszolgálása. A Travelium mögött álló apparátus fejlesztései nem csak lépést tartanak, de megelőzik a piaci igényeket! Minden rendszerfejlesztést a naprakészség- és a hatékonyságnövelés szemlélete jellemez. Ezért a Travelium rendszer felhő alapú (bárhonnan a világból és bármikor online elérhető) és responsive weboldalakat (bármilyen felületen megélő weboldalakat pl. okostelefon, tablet, laptop..) szolgál ki. Naprakészen követi a legfrissebb jogi előírások, az adatvédelemmel kapcsolatos újítások (GDPR), valamint a helyi adóhatóság előírásait, útmutatásait.


Kimutatások
A jó vezetői döntés meghozásához naprakész és átlátható statisztikai adatokra támaszkodhat a Travelium rendszert használó vezető. Minden munkafolyamatot könnyedén áttekinthet a menedzsment összevont felületeken, amelyet akár alkalmazottra, akár munkaterületre is szűkíthet. A Travelium rendszer naprakész statisztikai adatokkal szolgál a cég pénzügyi állásáról, a cash flowról, analitikus kimutatásokkal segíti a pénzügyet, automatizmusokkal dolgozik a vezetőség keze alá.

CMS

CMS

A Travelium korlátlan mennyiségű weboldalt és céget tud kiszolgálni, a weboldalak tartalma egyszerűen, az adminisztratív felületre történő belépéssel kezelhetők.


A tartalomkezelő felületbe sok olyan hasznos funkciót építettünk, amely elősegíti a tartalmak minél hatékonyabb SEO (Search Engines Option) keresőoptimalizált megjelenítését, ezáltal érve el a Google- és egyéb keresők találati listáján a minél relevánsabb megjelenést.


A tartalomkezelő rendszer legfőbb előnyei

 • Egyik nagy előnye, hogy megtakarítással jár, hiszen nem kell a weboldal-fejlesztőhöz fordulnod minden kéréseddel. Akkor változtathatsz a tartalmaidon, amikor csak akarod, és a módosítások azonnaliak.

 • Mivel nem függsz a szakemberektől, annyit módosítod a weboldaladat, amennyi csak jól esik. Ezzel pénzt, de időt is megtakarítasz magadnak, és talán csalódásból is kevesebb lesz.

 • A Travelium CMS SEO barát. Itt nem csak arról van szó, hogy könnyebb elvégezned a keresőoptimalizálást, hanem a rendszerbe olyan automatizmusokat építettünk, melyek révén egy új szintre emelheted a keresőoptimalizálást a weboldaládnál.

 • Segítségével a tartalmaid fejlődése akadálytalanná válik, csak rajtad múlik, hogy mikor, mennyi tartalommal bővíted a weboldalád, ami hasznos az emberek és keresők számára.

 • Mindezek mellett az analitikába is jó betekintést kaphatsz: megfigyelheted, hogyan viselkednek a felhasználók a weboldaládon, honnan jönnek, konvertálnak-e, stb. A kapott adatokat pedig felhasználhatod ahhoz, hogy a weboldaladat még vonzóbbá tedd az emberek számára.

Marketing

Marketing

Travelium rendszer segítségével elemezheted az eddigi termékeidet, rögzíthetsz állapotokat és visszavezetheted kampányaidat az egyes termékértékesítésekhez, így mérve egy bizonyos marketingesemény sikerességét és eredményét az eladás szempontjából, vagy akár nézettség szempontjából.


Online marketing
Az online marketing napjaink létfontosságú eleme nem csak a keresőoptimalizálás és releváns tartalmak előállításában, hanem a social média területi térhódítása is nagyon jelentős, amellyel lépést kell tartani.
A Travelium online rendszer, amelybe becsatornázhatók Google- és Facebook kampányaink, markerekkel felparaméterezhető egy esetleges Instagram, vagy Viber kampány előtti- és utáni állapot, a rendszerbe integráltan tudunk social média játékokat kötni, amelynek látogatói és vásárlói körét elkülönülten, kampány szerinti bontásban tudjuk kezelni.
A Travelium rendszerben csoportosíthatjuk vásárlóinkat és vevőinket, akiket a kampányidőszak végeztével célzottan szólíthatunk meg.

 

Turisztikai termék és mérés
Turisztikai termékek igénybevétele esetén a rendszer automatikus vásárlói megelégedettség mérést végez az utasok részére. Ezáltal láthatjuk az utasok véleményét, visszajelzéseit turisztikai termékekre bontva, így járul hozzá a Travelium a megfelelő vezetői döntés meghozásához. A megelégedettségi méréseket visszavezetjük szállásra, utazásra, programra, idegenvezetőre és még az utazási irodai ügyintézőkre is.

Turisztika

Turisztika

Legyen szó beutaztatásról, kiutaztatásról, program- szállás, repülőjegy kapacitás kezelésről a Travelium rendszer kiállja a próbát! A Travelium rendszer turisztikai moduljai lefedik a teljes turisztikai körképet.


Tömeges árbekérés
Versenyeztessük meg partnereinket egy be- vagy kiutas csoport, szállás vagy buszkérés esetén! A Travelium rendszerben a partnereket besoroljuk és igény szerint a rendszerből, előre felvitt sablon templatek által tömegesen is bekérhetünk tőlük árajánlatot. Ezzel rengeteg időt és pénzt spórolhatunk meg, ugyanakkor a rendszerből kimentő levelek, visszaigazolások, figyelmeztetők és sablonok hitelesített smtp kiszolgáló által lesznek kiküldve, így nem kerülnek leveleink spam mappába!

Kapott árajánlatok
A kapott árajánlatokat tetszés szerint rögzíthetjük a Traveliumba, így akár évek múltán is kimutatható és elemezhető az árak változása akár szállodai szobák, idegenvezetői napidíjak vagy buszos csomagárak esetén is. A Travelium elemzi a rendszerébe feltöltött partnereket és azok turisztikai szolgáltatásait. Ezáltal pontos értékeléseket kaphatunk a partnerek turisztikai eszközparkjával (busz, hajó, vonat), szállásával (szálloda, hajó), programjával, idegenvezetőjével kapcsolatosan.


Előkalkuláció
A Traveliumban gyerekjáték az előkalkuláció! Minden előkalkulációt egy helyen, az előkalkulációs felületen tárolunk, így nincsenek különböző munkafolyamatok irodán belül. Az előkalkulációk klónozhatok, valamint hozzácsatolhatok konkrét kontingenshez, utazáshoz. A Traveliumban mindent naplózunk, így látható, hogy melyik munkavállaló, mikor kalkulált az adott értékekkel, nyomon követhető annak naprakészsége.
 

Megrendelések
A Traveliumból küldhetünk többnyelvű sablonokon keresztül megrendeléseket. A rendszer nyomon követi a küldött dokumentumaink érkeztetését, valamint olvasottságát és erről visszajelzést is ad az ügyintézőnek.


Kontingensek és kontingens csoportok
A Traveliumban korlátlan számú kontingens hozható létre. Dolgozzon helyetted a rendszer! Ez az alapelvünk. Lekötött kontingens esetén automatizálható minden munkafolyamat, hiszen a rendszer koordinálja a helyek telítődését, érkezteti a befizetéseket és automatikusan bizonylatol. A kontingensek kontingens csoportokba sorolhatók. Ezáltal könnyen kezelhetővé válik, ha például egy repülőn rendelkező helykapacitást sok szállodába szeretném elosztani. A Traveliumba csak egyszer kell felvinni megfelelően a szükséges helykapacitást, ezt követően már a rendszer felügyeli a folyamatokat, rengeteg humán erőforrás költséget megspórolva a Traveliumot használó vállalatnak. A kontingensek analitikáit akár évekre visszamenőleg is nyomon követhetjük. Láthatjuk a jelentkezések dinamikáját, a meglévő kapacitásokat.

Utókalkuláció
A Traveliumban az utókalkuláció automatikus. A rendszer könyviteli szemlélettel elemzi a vevői és rögzített szállítói analitikát, így már a könyvelés előtt is pontos kimutatással szolgálhat a vezetők részére, összehasonlítva a tervezett előkalkulációt a tényleges megvalósulással.

Sales

Sales

Használjad a rendszerben lévő adatokat hatékonyan! A Travelium Sales modulja segít az értékesítés maximális hatékonyságának elérésében!


Sales események
A rendszerben létrehozhatók sales események, amely felület az ügyfelek direkt megkeresésére szolgál. Itt mérhető a sales tevékenység eredményessége, valamint az ügyféllel kapcsolatos észrevételeket is rögzítjük, hogy ezáltal minél jobban fel tudjuk paraméterezni a rendszer ügyfeleinek kívánalmait. Természetesen a GDPR szemlélet elsődleges az ügyfelekről nyilvántartott adatok tekintetében, a rendszer
erről felhasználóinak külön tájékoztatást biztosít.


Integrált hírlevélküldő
A Travelium rendelkezik integrált hírlevélküldő rendszerrel. Korlátlanul hozhatunk létre hírlevélcsoportokat, valamint egyedi DM leveleket is küldhetünk utasaink részére az eddigi ajánlatkérései alapján. Ezáltal egyszerűen célozhatunk ügyfeleinkre, pl. küldhetünk levelet minden olyan ügyfélnek, aki 2019 harmadik negyedévében lOe - 25e Ft-ig foglalt minimum 2 fő részére nálunk szolgáltatást.

Kommunikáció

Kommunikáció

A sikeres üzlet egyik alapfeltétele a hatékony és sikeres kommunikáció!


Automatizmusok, külső kommunikáció
A Travelium rendszer automatizmusai révén kapcsolatot tart az ügyfelekkel és partnerekkel. Figyelmezteti őket a lejáró határidőkre, értesíti az utasokat az esetleges változásokról, partnereket az esetleges kötelezettségekre. Mindezt a másodperc tört része alatt, automatizmusok révén éri el, előre megírt sablonokkal, az előre felparaméterezett automatizmusok révén.


Belső kommunikáció
Ugyanakkor a folyamatokat nem lehet csak és kizárólag a gépi kommunikációra bízni. Ezért a rendszer minden eseményt naplóz, a fontosabb dolgok beemelhetők a felhasználók részére biztosított naptárba. Belső kommunikációt segíti elő a Travelium igénykezelője, amely konkrét feladatok delegálására szolgál adott részlegekre bontottan. Az igénycsoportokhoz felelősöket, az igényekhez végrehajtó felhasználókat
rendelhetünk. A belső kommunikáció másik hatékony felülete a Travelium ügyviteli rendszerben a belső üzenetküldés, amely gyors és megbízható kommunikációt tesz lehetővé a vállalati alkalmazottak, valamint a Travelium felhasználók körében.

Pénzügy

Pénzügy

Egy ügyviteli rendszer sarokköve a pénzügy. Amennyiben a pénzügyi rendszer jól működik, az ügyviteli rendszer folyamatai rendben vannak. A Travelium rendszer teljes és átfogó pénzügyi modulja felkészült és követi a kor kihívásait, jogszabályi változásait!

Számlázás

​A Travelium számlázó programmodulja mikro vállalkozások, kisvállalkozások, közepes vállalkozások, egyéni vállalkozók, turisztikai cégek számára készült, hálózati adatbázis kezelésére is alkalmas számlázó és készletkezelő szoftver. Az adatbázis interneten érhető el, "felhő alapú". A Travelium szoftver számlázó modulja segítségével minimális számítástechnikai ismeretekkel készíthetünk gyorsan és egyszerűen, jogszabályoknak megfelelő, elsősorban magyar nyelvű, áttekinthető számlát. A kiállított dokumentumok, számlák a későbbiekben újranyomtathatóak, visszakereshetőek, vagy érvényteleníthetőek. A program képes a termékek, szolgáltatások, illetve az ügyfelek listáját, bármely táblázatkezelővel (MS Excel, OpenOffice, LibreOffice) szerkeszthető (*.csv) formátumban importálni vagy exportálni. Lehetőség van más rendszerekből (pl: webáruházakból) korlátlan mennyiségű számla, árajánlat importálására is. Egyszerű használatának köszönhetően sok idő és fáradtság takarítható meg. 

A program képességei

 • Korlátlan számú számla, árajánlat írása

 • Számlák importálása más rendszerekből, webáruházakból

 • Több féle template használat

 • Logó használat: számla

 • Különböző pénznemekben történő számlázás (MNB árfolyam automatikus lekérdezése)

 • Fizetetlen számlák kiemelése

 • Számlatömbök kezelése

 • Kimutatások készítése (termékenkénti eladások, ügyfelenkénti eladások)

 • Felhasználói jogok egyedi beállítása

 • Egyszerű, felhasználóbarát használat

 • Kintlévőség kezelés

 • Főkönyvi adatstruktúra kezelése

 • Turisztikai nyilatkozatoknak megfelelő mátrix kezelése

 • Automatikus pénzügyi figyelmeztetők kezelése

 • Ügyvitelbe integrált pénzügyi kezelés

 • Kasszakezelés

 • Pénztárkezelés

 • NAV online bekötés

Fontos! A Travelium-ban generált adatok megőrzését Mediaorigo fejlesztő cég a Travelium licencehasználati szerződésben meghatározott ideig tárolja, szerződés bontást követően a Travelium rendszerben kiállított dokumentumok és anyagok archiválása Megrendelő/felhasználó feladata, Mediaorigo nem vállal felelősséget a Travelium rendszerben történő adatok tárolásáért. Adatvesztések, illetéktelen hozzáférések elkerülésének érdekében, a Travelium-hoz való hozzáférési kódokat mindenképpen szakszerűen érdemes tárolni és azt bizalmasan őrizni!

Bizonylatok
A Travelium pénzügy blokkban megjelenő menükből, valamint a Travelium rendszer részét képező dokumentumkezelő- és partnerekhez kötődő pénzügyi kimutatás pontok alatt gyorsan és egyszerűen tekinthetjük át a már felvitt, illetve a szerkesztés alatt lévő (még nem nyomtatott) számlákat, árajánlatokat.
A Travelium rendszerben több lehetőségünk van egy adott felhasználó, partner pénzügyi múltjának kimutatására, vagy akár a vevői- és szállítói törzsből is információkat nyerhetünk az adott pénzügyi vagy bizonylatolási háttér kimutatására. Ehhez nem kell mást tenni, mint a megfelelő menüpont kiválasztásával használni a lista oldalak felső részén elhelyezkedő kereső és szűrő paneleket.

 

Tétel típusok
A leggyakrabban használt - így pl. turisztikai - termékeket / szolgáltatásokat a Pénzügy blokk/tétel típusok menüpont alatt megjelenő táblázatban gyorsan és egyszerűen tekinthetjük át nyilatkoztatási megfeleltetés szerint. A táblázaton jogosultságtól függően tudunk új terméket / szolgáltatást felvenni, módosítani, törölni, exportálni, importálni.

Számlatükör
A rendszerben lehetőség van 2 szinten felvinni a számlatükörbe adatokat. Érdemes a könyvelővel egyeztetni és a pénzügynek átbeszélni a könyveléssel az alapvető besorolásokat, mert így a számlázás részéről a pénzügy a kontrolling és a könyvelő is egy nyelvet tud beszélni bizonyos tételelemek könyvelésekor. A számlatükör összerendelhető a tételelemekkel, így szinte valós idejű könyvelést tudunk biztosítani a rendszer által.

 

Könyvelői rendszer integráció

A Travelium rendszer össze van kötve több könyvelői programmal is, így exportállománya a könyvelői programok által befogadható. A sok papírmunka ettől kezdve felesleges, nem kell többé annyit nyomtatni és papír alapon tárolni a bizonylatokat!

Áfa körök
A rendszerben biztosított a magyar jogszabályi környezet szerinti Áfa kör besorolás, amely mindig az aktuális áfa körnek megfelelően bővül.

Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás
A Pénzügy > NAV adatszolgáltatás menüpont alatti oldalon az export gomb megnyomásával adatexport végezhető a 23/2014. (VI. 30.) NGM rendelet 3. mellékletében meghatározott adatszerkezetben, a kezdő és záró dátum (év, hónap, nap) megadásával meghatározható időszakban kibocsátott, vagy a kezdő és a záró számlasorszám megadásával meghatározható sorszámtartományba tartozó számlákra (a funkció 2016. 01. 01. után kibocsátott számlákra érvényes).

Bankkártyás fizetés

A SIX payment és OTP bankkártyás fizetések automatikus feldolgozása megtörténik a Travelium rendszerben! A bankkártyás fizetések kimutatását bármikor le lehet hívni és akár exportálni is lehet. Felejtse el a kézi adminisztrációt!

Munkaügy

Munkaügy

A Travelium rendszerben nyilvántarthatok a valós munkaidők. A rendszer minden felhasználó munkafolyamatát naplózza.

Nyomon lehet követni az ebédszüneteket. A rendszer nyilvántartja a munkaszüneti- és kivételes munkanapokat.

Szabadságnyilvántartó

Minden munkavállalóhoz rögzíteni lehet az éves szabadságát. Egy szabadságnyilvántartó rendszerbe felviheti a munkavállaló a szabadság igényeit, a munkaadó pedig elbírálhatja azt (jóváhagyhatja- vagy visszautasíthatja). A szabadságnyilvántartóban a munkaadó egyben átlátja az összes szabadságigényt, míg a munkavállalók csak a sajátjukat látják. A nyilvántartás kezeli a még kiadható szabadságokat, a betegszabadságokat és a fizetés nélküli szabadságokat is.

 

Munkaügyi beszámoló
Az alkalmazottaknak - a vezetőség által meghatározott időközönként - lehetőségük van munkaügyi beszámoló megírására, amely nagyszerű visszacsatolásként szolgálhat a vezetőség körében. A vezetők el tudják bírálni a beszámolókat és közvetlen tudnak reagálni a munkavállalók észrevételeibe a felületen.

bottom of page