top of page
informatikai_tanacsadas
Szoftverfejlesztes
Weboldal készítés
Weboldal tartalomírás
seo_elemzes
SEO - keresőoptimalizálás
Rendszergazdai szolgáltatások
Informatikai oktatás

Arculattervezés

Az arculattervezés létfontosságú a vállalkozásod marketingkommunikációjában. A képi kommunikáció egyedülálló, ezért van, hogy a kép gyakran többet mond a szónál. Az arculattervezés egyrészt kézzelfogható elemekre vonatkozik, mint például logó, betűkészlet, színpaletta, irodai sablonpapírok, reklámanyagok..stb. és kézzel nem fogható elemekre, mint a cég filozófiája, küldetése, értékei. A célunk az, hogy kreatív tervezésünkön keresztül egy egyedi, cégazonos vizuális világot hozzunk létre.

Arculattervezés
Márkaépítés

Márkaépítés

A cégeknek mindig törekedni kellett arra, hogy a lehető legvonzóbb, modern- és megbízható képet sugározzák magukról. Hiába a profizmus, a szakértelem, a szaktudás, ha mindezt nem burkoljuk be megfelelő köntösbe. Az első benyomás igenis sokat számít!

Mi létrehozzuk a márkád egyedi stílusát a logótól a belső- és külső kommunikációs elemekig ()névjegykártya, levélpapír, boríték, mappa, prospektus, szórólapok, plakát, rollup, matrica, hírlevél, Facebook profil, Instagram profil, hírlevél sablon..stb.). Elérjük, hogy vállalkozásod egységes és koherens képet mutasson rólad az összes lehetséges kommunikációs platformon!

Logó tervezés

Logó tervezés

A logó az arculat ékköve. Elsődleges célja a brand, vállalkozás azonosítása. Túl sok információval találkozunk nap mint nap, ezért rövid időnk van felismerni a dolgokat. Minél erősebb egy cég megjelenése, annál eredményesebben tud kommunikálni vásárlói és partnerei felé. Még egy sarki kisboltnak is szüksége van minőségi logóra és arculatra, egy komoly vállalat esetében pedig a hosszútávú sikeres működés elengedhetetlen kelléke. Lássuk most a logótervezés legfontosabb ismérveit. A legfontosabb alapelv a logótervezésnél: gyorsan felismerhető, ugyanakkor egyedi, megkülönböztethető legyen. Professzionális szakembereink Neked is rendelkezésedre állnak!

Névjegykártya tervezés

Névjegykártya tervezés

Bármennyire is digitalizálódik az életünk, még nem járt le a klasszikus névjegykártyák kora sem! A névjegykártya ma is a személyes üzleti kapcsolatfelvétel elengedhetetlen része, amely kinézetével, stílusával és tartalmával megalapozza az első benyomást.

Offline- és online arculati elemek
Reklámanyag készítés

Kiadványszerkesztés

Vállaljuk turisztikai katalógusok, prospektusok megtervezését, kivitelezését, nyomdai előkészítését és nyomtatását. A kiadványok esztétikai megjelenése és áttekinthető rendszerbe szerkesztése nagy mértékben hozzájárul a a kiadás céljainak eléréséhez, legyen az szórakoztatás, információközlés, esetleg reklám. Befolyásolja továbbá a kiadványok olvashatóságát, használhatóságát, népszerűségét. A Mediaorigo segít abban, hogy ne vesszen el kiadványod a többi között.

Kiadványszerkesztés
bottom of page